UA | RU
Контактна інформація
Київ

Підсумки участі у виставці Риболовля.Полювання.Туризм 2024

Попри шалену популярність ножів компанії WeKnife та її дочірніх брендів Civivi та Sencut на закордонному ринку, знайомство українських користувачів з ножовим асортиментом цього виробника знаходиться на початковому етапі. У зв'язку з цим у багатьох наших покупців виникають логічні питання: у чому полягають переваги цих інструментів у порівнянні з аналогами інших брендів і які відмінності мають ножі, що випускаються під вищепереліченими торговими марками.

Щоб якнайкраще зрозуміти всі нюанси ножового асортименту, оптимальний варіант — перед придбанням протестувати інструменти на практиці, що можна зробити в офлайн-магазинах наших партнерів або відвідати виставку за нашої участі. Останньою з них став фестиваль Риболовля.Полювання.Туризм, що відбувся у МВЦ Києва з 21 по 24 березня 2024 року та зібрав в одному місці близько 4 десятків компаній, які представили відвідувачам свої товари для активного способу життя.

Для нашої команди виставка стала ще одним шансом познайомити вас з унікальною ножовою продукцією, поспілкуватися з постійними партнерами та познайомитися з новими клієнтами, які розділяють з нами спільну мету — надавати покупцям по-справжньому якісні та довговічні інструменти, які не бояться будь-якої роботи.

На нашому стенді було представлено понад 30 різних інструментів, багато з яких є світовими бестселерами:

  • Складані ножі, включно з моделями в класичному оформленні з нековзними накладками на руківʼях та суцільнометалеві аналоги зі стильним дизайном для поціновувачів естетики. Особлива увага була прикута до моделі Civivi Elementum, яка є лідером продажів завдяки практичній формі конструкції та відмінній механіці;
  • Ножі з фіксованим клинком — ідеальні помічники для вирішення тактичних завдань. Серед них: універсальний ніж Sencut Waxahachie, моделі Civivi Midwatch та Civivi Circulus з незвичайними конструкційними рішеннями у вигляді форми клинка та скелетоподібного руківʼя відповідно, а також мініатюрний ніж-кинджал We Knife Oss Dagger, призначений для самооборони.

Під час участі у виставці ми провели сотні консультацій та відзначили високий інтерес до наших товарів як серед звичайних користувачів ножової продукції, так і серед українських захисників, які оцінили надійність наших інструментів.

Ми вдячні кожному з вас за позитивні відгуки про нашу роботу та ножовий асортимент, які не тільки служать для нас стимулом до розвитку, але також є підтвердженням, що ми рухаємося у правильному напрямку!

Дякуємо за підтримку та довіру! До нових зустрічей!

Написати коментар
0
0