UA | RU
Контактна інформація
Київ

Новинки Civivi: ваш ідеальний вибір ножів

Якщо ви любите ножі так само, як любимо їх ми, то у нас є для вас чудові новини! Асортимент бренду Civivi порадував нас безліччю новинок — від елегантних складаних ножів до потужних фіксованих аналогів. І всі вони вже доступні для придбання у нашому онлайн-магазині!

Але як обрати найзручніший ніж, який підійде саме вам? Ми підготували огляд найцікавіших оновлень, який допоможе дати відповідь на це запитання.

Найкращі нові ножі Civivi для всіх: знайдіть свій ідеальний вибір!

Civivi є дочірнім брендом ножової компанії We Knife і, незважаючи на свою молодість, може похвалитися багатим асортиментом різальних інструментів.

Колекція суббренду налічує кілька десятків ножів різного формату — від мініатюрних виробів зі складаним лезом до зносостійких моделей з фіксованим клинком. Конструкція ножів кардинально відрізняється зовнішнім виглядом, але вони мають 3 характерні подібності:

  • Використання високоякісних матеріалів. Леза виготовляються з нержавіючих марок сталі як CPM S35VN, 9Cr18MoV тощо. Руківʼя також не поступаються в надійності: вони доповнені накладками зі склопластику, мікарти, карбону або нейлону, підвищуючи ергономіку виробів.
  • Унікальний дизайн. Над створенням продукції працюють не тільки штатні дизайнери бренду, а й імениті ножові майстри, які перетворюють звичайні різальні інструменти на витвори мистецтва.
  • Надточне виробництво. Завдяки сучасному обладнанню ризик появи браку в конструкціях зводиться до мінімуму. Ретельно вивірена механіка та уважність до деталей — це те, що вивело бренд Civivi у лідери ножової індустрії з моменту заснування.

Оновлення Civivi не є винятками з правил та здатні здивувати оригінальними рішеннями. Якими саме — про це розповідаємо далі.

Новинки ножів Civivi: огляд асортименту

Якщо ви бажаєте поповнити колекцію надійним інструментом або шукаєте оригінальний подарунок для близької людини, нижче представляємо найнезвичайніші новинки нашого асортименту.

Civivi Elementum C18062P-7

Бестселер Civivi Elementum поповнився ще однією варіацією зі зміною у вигляді дизайну та запірного механізму. Перше, що відразу впадає у вічі, — це яскраве оформлення конструкції з прозорою накладкою з термопластику Ultem. Це аморфний полімер, відомий як поліацеталь, який демонструє відмінну жаростійкість, міцність і несприйнятливість до впливу хімічних сполук.

Клинок моделі виготовлений зі сталі Nitro-V, що належить до преміального класу завдяки нержавіючим властивостям, простоті заточування та еталонній твердості ± 60 HRC. Але найцікавіша зміна — наявність замка Button lock замість класичного Liner lock, що робить розкривання конструкції ще швидшим. Одне натискання на пружну кнопку, і лезо миттєво вивільняється з руківʼя.

Сталь у клинку Nitro-V Матеріал руківʼя термопластик Ultem
Довжина леза 75,1 мм Повна довжина 179,4 мм
Замок Button lock Вага 80,6 г

Civivi Stormridge C23041-2

Жоден огляд ножів бренду не обходиться без моделей з фіксованим клинком, що пояснюється їхньою високою зносостійкістю. Але ніж C23041-2 з золотим покриттям заслуговує на увагу не лише через якість конструкції, а й завдяки незабутньому зовнішньому вигляду.

Клинок зі сталі Nitro-V має покриття жовтого відтінку, що в сукупності з обробкою методом галтування усуває відблискування металу та робить невидимими відбитки пальців. До того ж яскравий колір клинка викликає беззаперечний «вау-ефект» при кожному вийманні з піхов.

Матеріал руківʼя — склопластик з імітацією натуральної деревини. Просто та надійно для використання у будь-яких ситуаціях.

Сталь у клинку Nitro-V Матеріал руківʼя G10
Довжина леза 97,6 мм Повна довжина 214,6 мм
Товщина обуха 3 мм Вага 111,5 г

Civivi Odium C2010DS-1

Модель Odium — один з тих ножів, які можна рекомендувати як справжнім колекціонерам, так і новачкам, які тільки-но починають знайомство зі світом різальних інструментів. Це чудово сконструйований EDC ніж з керамічними підшипниками, що роблять відкривання клинка майже миттєвим.

У розробці дизайну брала участь студія Ferrum Forge Knife Works, яка зробила з ножа Odium доступнішу за ціною модифікацію свого бестселера Mini Archbishop. Водночас якість матеріалів залишилася на висоті: клинок з дамаською сталлю , а на руківʼї — накладки з натуральної деревини.

Сталь у клинку дамаська сталь Матеріал руківʼя натуральна деревина
Довжина леза 67,2 мм Повна довжина 157,2 мм
Замок Liner lock Вага 68 г

Civivi Gramis C23004-1

Найнезвичайніше оновлення асортименту ножів — шийний ніж Civivi Gramis, який ледве сягає 59 мм у довжину. Модель складно назвати повноцінним інструментом. Це, скоріш за все, аксесуар-сувенір, який можна носити на шиї, як кулон, і використовувати для виконання нескладних завдань.

У виробництві конструкції застосовано шведську сталь Sandvik 14C28N, тому модель точно не покриється іржею при контакті з вологою. Приємний бонус — наявність у комплекті паракорду та піхов з ланцюжком.

Матеріал Sandvik 14C28N Повна довжина 59,1 мм
Довжина леза 26 мм Вага 4,7 г

Civivi Typhoeus C21036-2

Різноманітність новинок ножів Civivi здатна вразити найсміливішу уяву. Це доводить ніж-трансформер Typhoeus, лезо якого можна встановлювати у 2 положеннях, перетворюючи звичну модель з фіксованим клинком на тичковий ніж для самооборони.

Замка в конструкції не передбачено, тому переміщення леза безперешкодно здійснюється одним рухом пальців. Виробник не забув і про зручність експлуатації виробу. Сталь Sandvik 14C28N у клинку відрізняється антикорозійними властивостями та помірною твердістю, а G10 на руківʼї забезпечує міцне утримання.

Сталь у клинку Sandvik 14C28N Матеріал руківʼя G10
Довжина клинка/th> 57,6 мм / 76,2 мм залежно від положення Вага 81,6 г

Civivi Incisor II C16016B-1

Модель розроблена для тактичного використання, але з урахуванням складаної конструкції, варіанти застосування ножів такого формату не обмежуються однією областю.

Ніж керамбіт з вигнутим, як кіготь тварини, лезом зі сталі Nitro-V швидко перерізає стропи, шнури, а також підходить для потрошіння дичини, що оцінять мисливці. Алюмінієве руківʼя зручно лягає у долоню та не покривається корозійними плямами незалежно від умов експлуатації. Додайте до цього вагу, що дорівнює 93 г, і отримаєте надійного та зручного в носінні помічника для екстрених ситуацій.

Сталь у клинку Nitro-V Матеріал руківʼя алюміній
Довжина леза 51,4 мм Повна довжина 176 мм
Замок Button lock Вага 92,9 г

Як вибрати ніж Civivi?

При покупці інструменту враховуйте види ножів та їх призначення:

  • для повсякденного носіння складана модель — найкращий варіант, який легко поміститься у кишені;
  • для експлуатації на природі краще вибрати аналог з фіксованою конструкцією, оскільки вона витримує підвищені навантаження;

Також звертайте увагу на ергономіку конструкції. Довжина руківʼя повинна відповідати ширині вашої долоні, щоб унеможливити вислизання інструменту з руки.

Товари новини

Написати коментар
0
0